WhiteRoom.fi kokemuksia

Laadukkaat lasketteluvarusteet ja maastopyöräilytuotteet WhiteRoomista
WhiteRoom.fi kokemuksia

WhiteRoom.fi on suomalainen laskettelu- ja maastopyöräilyvarusteisiin erikoistunut verkkokauppa. Valikoima on koottu laatua silmällä pitäen ja näin ollen valikoima koostuu harrastusvälineiden parhaimmistosta.

WhiteRoom.fi on tarjonnut tyyliä laskettelurinteeseen, maastoon ja vapaa-aikaan jo vuodesta 2010. Lasketteluvarusteista löytyy POCin ja Sweet Protectionin laskettelukypärät, Elevenate -takit ja housut, Röjk Superwearin alus- ja väliasut, Dakinen suksipussit ja tietysti ne oleellisimmat; sukset. WhiteRoomin suksivalikoima kattaa Moment -sukset joka lähtöön; naisten sukset, parkkisukset, yleissukset, rinnesukset ja sukset pehmeälle lumelle. Huoltovälineet suksille löytyvät myös. Ja tässä ihan vain muutama poiminta laajasta valikoimasta!

Jos maastopyöräily kiinnostaa enemmän, löytyy esimerkiksi vaatetuspuolelta Sweet Protectionin pyöräilyvaatteita ja Gococon sukkia. Pyöräilykypäristä löytyy Sweet Protectionia ja POCia, kuten laskettelukypäristäkin.

Ja jos harrastuksista ei löydy laskettelua eikä pyöräilyä, on WhiteRoomilla tarjota myös juoksuvaatteet, tyylikkäät Oakley -aurinkolasit ja vaatteet vapaa-aikaan esimerkiksi Peak Performancelta.www.whiteroom.fi
Siirry kauppaanEi vielä kokemuksia. Kirjoita ensimmäinen :)

Oma WhiteRoom.fi kokemukseni

* Pakollinen kenttä. Palautteen lähettäjän tulee varmentaa kirjoituksensa sähköpostiin lähetettävällä linkillä.