Terveinjaloin.fi kokemuksia

Jalkojen hoitoon ja terveyteen erikoistunut verkkokauppa
Terveinjaloin.fi kokemuksia

Terveinjaloin.fi on suomalaisomisteinen, Virossa toimiva yritys, joka keskittyy jalkojen terveyteen ja hyvinvointiin. Sivuston taustalta löytyy muunmuassa suomalaisia terveydenhoitoalan ammattilaisia.

Olipa tarpeena antibakteeriset sukat, diabetes-pohjalliset, polvituki, tukisiteet tai laadukas jalkaraspi, se tältä sivustolta löytyy. Terveinjaloin.fi sisältää myös lyhyesti ja yksinkertaisesti selitettynä kuvaukset erilaisista jalkojen ongelmatilanteista, kuten plantaarifaskiitista, kuivista kantapäistä, vaivaisenluista ja monista muista jalkojen terveyteen vaikuttavista tekijöistä.

Tietysti, kun on listattu jalkojen yleisimmät ongelmat, löytyy Terveinjaloin.fi:stä myös helppolukuiset hoito-ohjeet, sekä tilannekohtaiset tuotesuositukset.

Terveinjaloin.fi tarjoaa ostajalle kunnon verkkokaupan tavoin myös usean eri maksuvaihtoehdon lisäksi myös usean eri toimitusvaihtoehdon; kirje (3-5 arkipäivää), postipaketti (2-5 arkipäivää) sekä ovelta ovelle -paketti (1-2 arkipäivää).www.terveinjaloin.fi
Siirry kauppaanEi vielä kokemuksia. Kirjoita ensimmäinen :)

Oma Terveinjaloin.fi kokemukseni

* Pakollinen kenttä. Palautteen lähettäjän tulee varmentaa kirjoituksensa sähköpostiin lähetettävällä linkillä.