Sissos.fi kokemuksia

Metsästys- ja kalastustarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa
Sissos.fi kokemuksia

Metsästys- ja kalastustarvikkeisiin erikoistunut Sissos.fi on kotimainen, pitkän linjan harrastusvälinepuoti. Sissos.fi myy ilma-aseita, kivääreitä, haulikoita ja esimerkiksi käytettyjä aseita. Luonnollisesti myös asetarvikkeita, kuten tähtäimiä ja patruunoita löytyy hyllystä. Ja luonnollisesti aseet myydään ainoastaan luvan saaneille.

Kalastustarvikkeista löytyy Abu Garcian keloja, haspelivapoja, umpikela- ja hyrräkelavapoja, vetovapoja ja jerkkivapoja. Sissos.fi tarjoaa myös muunmuassa pilkit, siimat, katiskat, vaaput, jigit, jerkit ja hurjan määärän kaikkea, mitä kalastusharrastukseen voi vain kuvitella tarvitsevansa.

Ja jos et ole vailla aseita tai vapoja, löytyy valikoimasta kelluntapukineet, vartijatarvikkeet, riistakamerat, VHF-puhelimet, Leathermanin monitoimiveitset, Marttiinin puukot ja Fjällrävenin reput.

Brändilista kattaa alojensa huippuja, ja vain muutamina mainitakseen esimerkiksi seuraavat merkit; Aimpoint, Benelli, Gamo, Garmin, Hawke, Sako, Stoeger, Victorinox ja Zodiac.

Sissos.fi:n keskimääräinen toimitusaika on 44 tuntia tilauksesta! Jos kuitenkin kykenet, voit hakea tuotteet myös Raumalta Sissos.fi:n myymälästä!www.sissos.fi
Siirry kauppaan1 kokemus

  1. 14.8.2015 - pcp fani

    Ei kannata ainakaan hatsania kyseisestä paikasta ostaa. Ase on virallisen huollon mukaan huonopiippuinen eikä saada tarkaksi niin sissos väittää sitä paremmaksi kuin norm ja venkoilee takuujuttujen kanssa. Keksien naurettavia selityksi tuulesta ym..

Oma Sissos.fi kokemukseni

* Pakollinen kenttä. Palautteen lähettäjän tulee varmentaa kirjoituksensa sähköpostiin lähetettävällä linkillä.