Osamies.fi kokemuksia

Auton varaosat yli miljoonan osan valikoimasta
Osamies.fi kokemuksia

Osamiehestä löydät autosi varaosat tuotekoodin syöttämällä. Auton varaosien hakeminen ei ole helpoimmasta päästä, mutta asiansa tuntevalle kauppa on loistava todella laajan tuotevalikoiman vuoksi. Myös hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset Suomen hintatasoon verrattuna.

Varaosahaku kattaa muun muassa jarrupalat, jarrulevyt, iskunvaimentimet, jouset, laakerit, tukivarret, suodattimet, raidetangon päät jne.

Varaosat löytyvät kattavasti suomalaiseen autokantaan, kuten Bmw, Audi, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen, Volvo sekä kymmeniin muihin automerkkeihin ja malleihin.

Osamies tarjoaa ilmaiset toimitukset, kun tilaat tuotteita yli 100 eurolla. Toimitukset nopeita. Verkkokaupassa on tarjolla kaikki yleisimmät maksutavat.

Osamies.fi verkkokauppa on kotimaisen perheyrityksen, Virtasen Moottori Oy:n varaosakauppa. Virtasen Moottori Oy on perustettu vuonna 1947. Sillä on myös oma moottorikoneistamo ja myytäviin tuotteisiin kuuluu auton varaosien lisäksi myös muun muassa työkalut, traktorin varaosat ja kemikaalit.www.osamies.fi
Siirry kauppaanEi vielä kokemuksia. Kirjoita ensimmäinen :)

Oma Osamies.fi kokemukseni

* Pakollinen kenttä. Palautteen lähettäjän tulee varmentaa kirjoituksensa sähköpostiin lähetettävällä linkillä.