On24.fi kokemuksia

Sisustustavaratalo netissä
On24.fi kokemuksia

On24.fi on sisustustavaratalo verkossa. Täältä sisustusharrastajan keitaasta löytyy tuote jokaiseen sisustukseen ja jokaiseen makuun. On24.fi:n valikoima kattaa koko kodin.

Lastenhuoneeseen löytyy perustyylikkäiden sänkyjen, säilytysratkaisujen, lipastojen ja hyllyjen lisäksi myös upeat, persoonalliset sängyt. Formulasänky, paloautosänky ja Cabane -sänky, joka on tehty pieneksi majaksi! Pienille prinsessoillekin löytyy vaaleanpunasävyisiä sänkyjä. Isommille lapsille löytyy sänkyjä säilytystilalla; on sängynaluslaatikoita, sängynpäätyjä hyllyillä tai parvisänkyjä säilytystilalla!

On24.fi:n laajasta valikoimasta on vaikea valita yhtä tuotesuosikkia. Kun tavaraa löytyy keittiönkaapeista baarijakkaroihin, minikeittiöistä vaatekaappeihin ja sohvista atk-tuoleihin, tekee äkkiä sivuston selailun jälkeen pistää koko sisustus uusiksi.

Maksaminen onnistuu verkkomaksun lisäksi Klarnan -laskulla.www.on24.fi
Siirry kauppaan2 kokemusta

  1. 11.7.2018 - Pelkkää harmia

    Huonoa kiinalaista laatua, mutta missään ei kerrota sitä. Sohvan tyynyt painuu kuopalle todella nopeasti. Suomesta saa halvemmalla hyvälaatuisen sohvan kuin On24:stä kiinalaisen... En suosittele.

  2. 6.12.2015 - Pettynyt

    Maksu ei onnistu Klarna-laskulla. Kyseinen firma yrittää saada rahat asiakkaalta ensin. Eivät suostu lähettämään laskulla minulle, vaikka minulla ei ole ikinä ollut maksuhäiriömerkintöjä. Todella epäluotettava firma.

Oma On24.fi kokemukseni

* Pakollinen kenttä. Palautteen lähettäjän tulee varmentaa kirjoituksensa sähköpostiin lähetettävällä linkillä.