Omakone.fi kokemuksia

Tietokonepaketti tarpeiden mukaan
Omakone.fi kokemuksia

Omakone.fi on täysin ainutlaatuinen tietokoneiden verkkokauppa. Sen ideana on tarjota kuluttajalle vain muutamaa valmista pöytätietokonetta, jotka ovat käsin koottuja parhaista osista. Näin asiakas maksaa tarpeidensa mukaisesta, mutta kauttaaltaan huippulaadukkaasta tietokoneesta.

Erilaisia tietokonepaketteja on kahdeksan: kolme yleiskäyttöön, kolme pelikäyttöön, yksi mediakäyttöön ja yksi supervaativaan kovaan käyttöön. Tilaaja voi vielä tilausta tehdessä hifistellä esimerkiksi käyttöjärjestelmien, SSD-levyjen, kovalevyjen ja muistien kanssa. Mainittakoon, että vaikkapa Tehokone superkäyttöön on varusteltu NVIDIA GeForce GTX 780 3GB -näytönohjaimella, Intel i7-4770-prosessorilla ja Asuksen Z87-A -emolevyllä.

Ja jos edellinen meni ihan täysin ohi, niin ei se haittaa. Silloin voi olla helpoin kääntyä vaikka asiakaspalvelun puoleen, jos tietokonepaketin valinnassa tulee epäselvyyksiä, tai et ole ihan varma, mikä olisi sinun käyttöösi sopivin laite!

Omakone.fi:stä saa myös lisätarvikkeet sekä näytöt.

Maksuvaihtoehtoina näille mahtaville kaikenkattaville tietokonepaketeille löytyy tietysti verkkomaksamisen ja korttien lisäksi myös eri luotonantajien laskuja ja osamaksuja.www.omakone.fi
Siirry kauppaanEi vielä kokemuksia. Kirjoita ensimmäinen :)

Oma Omakone.fi kokemukseni

* Pakollinen kenttä. Palautteen lähettäjän tulee varmentaa kirjoituksensa sähköpostiin lähetettävällä linkillä.