Matkapojat.fi kokemuksia

Risteilymatkoja ja matkanjärjestämistä kokemuksella!
Matkapojat.fi kokemuksia

Matkapojat on yli 35 vuotta toiminut suomalainen matkailualan yritys, joka voi kertoa olevansa myös Suomen suurin lähialuematkojen ja laivamatkojen myyjä ja matkanjärjestäjä.

Matkapoikien reissuvalikoimasta löytyy valmiita paketteja; riemuloma Viroon, Legolandiin tai Kolmårdeniin, hemmotteluloma Tallinnaan tai vaikkapa Haapsaluun, kiertomatka Barcelonaan ja esimerkiksi oopperamatkat. Valinnanvaraa on vielä huimasti lisää, kun tutustuu matkapojat.fi -sivustoon!

Jos olet pitkän kaavan mukaan risteilevää tyyppiä, niin Matkapoikien kautta voi varata myös Royal Caribbean Cruisesin uskomattomia risteilyitä. Miltä kuulostaisi risteily Karibialla, tai Miamissa ja Bahamalla?

Matkapojat.fi -sivuilla on kaikki oleellinen tieto helposti saatavilla ja jos kysyttävää jää, asiakaspalvelu auttaa mielellään. Matkapojat.fi -sivustolta voit myös helposti varata juuri sellaisen risteily- tai lähialueloman, kuin olet haaveillut!www.matkapojat.fi
Siirry kauppaan1 kokemus

  1. 15.5.2016 - M.Volanen Varausno. 60506202

    Matkapojat Lahjakortti EI TOIMI Huom! ketkä olette tämän matkalahjakortin jollekin tilanneet, tarkistakaa onko hän lahjakorttia koskaan edes saanut !!
    Tilasin tuoreelle vaimolleni matkapojilta hänelle huomenlahjaksi häitämme seuraavaksi aamuksi matkalahjakortin ja pikku vinkkinä sanoin että tarkkaile sähköpostiasi. Meni 5 päivää kun lähetin hänelle matkapojilta saamani vahvistuksen, koska matkapojilta ei tullut hänelle lahjakorttia.
    Matkapojilta kysyin miksi ei ollut tullut, he eivät tienneet syytä ? Vastasivat että "sinun olisi heti pitänyt ottaa yhteyttä kun vaimo ei saanut lahjakorttia"
    Kyllä osasivat tyriä huomenlahjan kunnolla. Kuvitelkaa tilanne että olette tilanneet jollekin lahjakortin, eikä hän teitä ole koskaan kiittänyt? Onko hän edes saanut sitä??

Oma Matkapojat.fi kokemukseni

* Pakollinen kenttä. Palautteen lähettäjän tulee varmentaa kirjoituksensa sähköpostiin lähetettävällä linkillä.