Macpiste.fi kokemuksia

Apple-tarvikkeet kotimaisesta verkkokaupasta
Macpiste.fi kokemuksia

Macpiste.fi on Applen tuotteisiin ja lisävarusteisiin keskittynyt verkkokauppa. Kotimaisen yrityksen valikoimaan otetaan ainoastaan laadukkaita ja Applen kanssa yhteensopiviksi testattuja tuotteita, joilla miellyttää vaativampaakin asiakasta.

Valikoimasta löytyy iPhone-tarvikkeet, kuten suojakuoret, suojakalvot, kaiuttimet sekä laturit; Mac-tarvikkeet, kuten MacBook -akut ja laukut; iPad-tarvikkeet, kuten kaapelit ja telakat ja tarvikkeet vielä iPodillekin.

Macpiste.fi toteuttaa myös huoltopalvelua, yhteistyössä Digishopin kanssa. Jos et pääse viemään Apple-yksilöäsi henkilökohtaisesti paikanpäälle, huoltotapaukset otetaan vastaan myös postitse!

Macpiste.fi:ssä voit maksaa ostoksesi verkkopankissa, maksukorteilla, PayPalilla sekä laskulla.www.macpiste.fi
Siirry kauppaan2 kokemusta

  1. 24.8.2018 - ale

    Tilasin näytön, aluksi lähettivät väärään osoitteeseen. Sen jälkeen kun näyttö tuli, ammattilainen kaverini vaihdossa heti huomasi näytön olevan sysipaska. Iphonen käynnistäessä vain alaosa näytöstä toimi, jos painaa kovaa. En suosittele kenellekkään, 60e lähti ku tuhka tuuleen!

  2. 21.1.2016 - näyttörikki

    Iphonen korjaus kävi nopeasti ja jälki oli laadukasta. Lähetin puhelimen näytön korjaukseen postitse ja muutamassa päivässä puhelin olikin korjattuna kotona. Suosittelen.

Oma Macpiste.fi kokemukseni

* Pakollinen kenttä. Palautteen lähettäjän tulee varmentaa kirjoituksensa sähköpostiin lähetettävällä linkillä.