LuxHoliday.fi kokemuksia

Luksusmökkejä Suomesta
LuxHoliday.fi kokemuksia

LuxHoliday.fi on luksuslomamökkejä välittävä nettisivu. LuxHoliday.fi:ssä selaat helposti Suomen laadukkat mökit ja loma-asunnot, sekä teet varauksen.

LuxHolidaylla on loma-asuntoja ympäri Suomen; ylellinen huvila Villa Lora Helsingissä, hirsihuvila Villa Meri Porvoossa, järvihuvila Lappeenrannassa, ski chalet Rukalla ja huvila Lapissa, Rovaniemellä. Ja tässä ihan vasta murto-osa loma-asuntovalikoimasta mainittuna!

Vuokrattavia mökkejä, huviloita ja muita loma-asuntoja löytyy niin veden läheisyydestä meren ja järven rannalta, kuin hiihtokeskuksienkin läheisyydestä. Loma-asunnonhakua voi rajata asettamalla esimerkiksi kriteereitä koon, henkilömäärän, internet-yhteyden sekä pysäköintimahdollisuuksien suhteen.

LuxHoliday.fi -sivustolla loma-asunnon varauksesta maksetaan varaushetkellä joko 30% loppusummasta oleva varausmaksu tai koko summa kerralla, riippuen varauksen ja loman ajankohdasta. Maksuvaihtoehtoina käy luottokortit, sekä verkkopankkimaksu. LuxHoliday -sivusto toimii myös venäjäksi ja englanniksi.www.luxholiday.fi
Siirry kauppaanEi vielä kokemuksia. Kirjoita ensimmäinen :)

Oma LuxHoliday.fi kokemukseni

* Pakollinen kenttä. Palautteen lähettäjän tulee varmentaa kirjoituksensa sähköpostiin lähetettävällä linkillä.