LED-Valot.fi kokemuksia

LED-valot jokaiseen tarpeeseen
LED-Valot.fi kokemuksia

LED-valot.fi on nimensämukaisesti LED-valojen verkkokauppa. Vuosittain yli 10 000 tyytyväistä yksityis- ja yritysasiakasta palvelevalta nettikaupalta löytyy laajasta valikoimasta niin LED-työmaavalot, LED-nauhat, kuin esimerkiksi LED-kiskovalotkin, sekä tietysti muuntajat.

LED-valot.fi:n työvaloista löytyy niin paristokäyttöisiä kuin ladattaviakin LED-työvaloja, kuin 10-30V ja 230V käyttöön sopivia työvaloja. Valotehoa näissä löytyy 700-7500 lumenia, hintaluokasta riippuen.

Jos tarvetta edellämainitulle ei ole, niin valikoimasta löytyy myös plafondeja, LED-otsalamppuja, taskulamppuja, ja vaikkapa sauna- ja sisustusvaloja. Tämän kotimaisen, vuonna 2010 perustetun yrityksen yhteistyökumppaneista löytyy ainoastaan laadukkaita, kokeneita maahantuojia, jotta valikoima pysyisi parhaana mahdollisena.

LED-valot.fi tarjoaa paitsi laadukkaat LED-valaisimet jokaiseen käyttötarkoitukseen, löytyy heiltä myös asiantunteva asiakaspalvelu. Ja jos mitään kysyttävää ei ilmene, voit maksaa tilauksesi verkkopankissa, luottokorteilla, laskulla tai osamaksulla. Kaikki maksuvaihtoehdot, toimitusehdot, sekä esimerkiksi paljon tietoa LED-valoista löytyy selkeiltä nettisivuilta vaivattomasti.www.led-valot.fi
Siirry kauppaanEi vielä kokemuksia. Kirjoita ensimmäinen :)

Oma LED-Valot.fi kokemukseni

* Pakollinen kenttä. Palautteen lähettäjän tulee varmentaa kirjoituksensa sähköpostiin lähetettävällä linkillä.