iZettle kokemuksia

Korttimaksupääte ilman kiinteää kuukausivuokraa tai muita kuluja; iZettle!
iZettle kokemuksia

Korttimaksujen vastaanottaminen voi olla äärimmäisen helppoa, siitä huolehtii iZettle! iZettle on innovatiivinen ratkaisu kaikille, jotka ovat ikinä pohtineet, että jos vaan korttimaksujen vastaanotto olisi helpompaa, sijainnista riippumatta.

Laite itsessään on pieni ja sen kanssa tarvitset vain Android-käyttöjärjestelmällisen tai Applen tabletin tai älypuhelimen. Kortinlukija toimii Bluetooth-yhteydellä mobiililaitteesi kanssa. Lataat iZettlen aplikaation puhelimeesi tai tablet-tietokoneeseesi ja maksujen vastaanotto voi alkaa.

iZettle mahdollistaa edullisen korttimaksupäätteen ihan kaikille. Olitpa pienyrittäjä, joka kiertää messuja ja tapahtumia tai yksityinen henkilö, joka myy tavaroita kirpputorilla. Tämä pieni, helposti mukana kulkeva PIN-kortinlukulaite maksaa vain laitteen verran, 59 euroa. Ei kuukausimaksuja, ei kiinteää vuokraa. Jokaisesta maksutapahtumasta veloitetaan pieni provisio, 2,75% - 1,50%, riippuen myynnin määrästä. Suuremmasta myynnistä prosenttipohjainen maksu on pienempi.

iZettlen aplikaatio huolehtii myös kirjanpidosta. Ohjelman tyylikäs, mutta helppokäyttöinen ulkoasu ja kattavat myyntiraportit tekevät iZettlestä varman kumppanin niin yrittäjälle kuin yksityisellekin henkilölle.

iZettlen kanssa toimii Visa, Mastercard, American Express, VPay, Maestro, JCB ja Visa Electron. Maksaminen on sujuu siis kaikilla yleisimmillä maksukorteilla aina, kun datayhteys on käytössä!www.izettle.com
Siirry kauppaanEi vielä kokemuksia. Kirjoita ensimmäinen :)

Oma iZettle kokemukseni

* Pakollinen kenttä. Palautteen lähettäjän tulee varmentaa kirjoituksensa sähköpostiin lähetettävällä linkillä.