Hää-DJ kokemuksia

DJ:t, äänentoisto ja valaistukset häihin
Hää-DJ kokemuksia

Haadj.fi tarjoaa nimensä mukaisesti ammattitaitoisen DJ:n laitteineen tekemään hääpäivästäsi entistä ikimuistoisemman! HääDJ:ltä löytyy niin valot, äänentoistolaitteet, kuin langattomat mikrofonitkin.

HääDJ tarjoaa valmiita paketteja, jotta edes häiden yhden oleellisen osan, tunnelmanluonnin ja musiikin, suunnittelu kävisi mahdollisimman helposti. Hopeapakettiin kuuluu laadukas perussetti, musiikki soi ja puheet kuuluu. Kultapaketti sisältää äänentoistolaitteiden, mikrofonin ja DJ:n lisäksi myös tilavalaistus LED-valoilla, sekä halutessa myös bilevalaistus ja savukone! Timanttipaketti on, jos mahdollista, vielä edellisiäkin paketteja kattavampi. Tästä kannattaa kysyä enemmän suoraan Haadj.fi:n yhteydenottolomakkeen kautta!

Kaikki paketit sisältävät siistin, nuorekkaan ja ammattitaitoisen DJ:n soittoaikaa kahdeksan tuntia. Pakettien hintoihin sisältyy myös sadan kilometrin edestä matkakustannuksia, ja lähtöpaikkoina on Helsinki, Tampere, Turku, Oulu, Jyväskylä, Pori, Rovaniemi, Lappeenranta, Rauma, Kotka, Kittilä. Olivatpa häänne missä päin Suomea tahansa, löytää HääDJ siis perille!

Haadj.fi tarjoaa äänentoisto- ja valaistuspalvelunsa lisäksi myös hurjan määrän muita silmäätekeviä ohjelmanumeroita ja ohjelmatarpeita. Haadj.fi järjestää esimerkiksi seremoniamestarin, videotykin ja kankaan, juhlateltan, konfettitykin tai vaikkapa stand-up-koomikon! Tai miltä kuulostaisi ilotulitus häissä? Onnistuu!www.haadj.fi
Siirry kauppaanEi vielä kokemuksia. Kirjoita ensimmäinen :)

Oma Hää-DJ kokemukseni

* Pakollinen kenttä. Palautteen lähettäjän tulee varmentaa kirjoituksensa sähköpostiin lähetettävällä linkillä.