Grillikauppa.com kokemuksia

Grillit ja grillaustarvikkeet netistä!
Grillikauppa.com kokemuksia

Grillikauppa.com on nimensämukaisesti grillejä ja grillaustarvikkeita myyvä verkkokauppa. Suomalaisen grillikauppa.comin valikoimasta löytyy niin sähkögrillit, kaasugrillit, hiiligrillit ja pallogrillit, kuin parilat, rengaspolttimet kuin katoksetkin.

Grillikauppa.com tarjoaa myös muuta tarpeellista kulutushyödykettä laadukkaiden grillien ohella! Olipa tarpeena hyttyskarkotin, aggregaatti, halkaisukone, aurinkopaneeli, sähkösavustin tai ruohonleikkuri, se varmimmin grillikauppa.comista löytyy.

Grillikauppa.com toimittaa tuotteet nopeasti lähipostiin, Matkahuollon toimipisteeseen tai vaikkapa kotiin. Maksuvaihtoehtoina on verkkomaksujen ja luottokorttimaksujen lisäksi myös lasku.www.grillikauppa.com
Siirry kauppaan3 kokemusta

 1. 23.1.2020 - O-P

  Itse tilasin tammikuun alesta (oliko normaalia halvemmat hinnat, sitä en tiedä) Char-Broil grillin jossa oli 2-5 arkipäivän toimitusaika. Tilaus sisään maanantaina illalla, grilli pihassa toirstaina puolen päivän jälkeen. Sanoisin, että toimii!

 2. 10.12.2018 - mika

  Rahat kyllä kelpaavat,mutta toimitus ajat on jotain ihanmuuta kuin lupaavat.

 3. 25.8.2015 - MM

  Tilatut tuotteet tulivat kaikkiaan kolmena eri pakettina, joista vain ensimmäiseeen oli toimitettu seurantakoodi ja maksettu puhelinilmoitus paketin saapumisesta.

  Lisäksi tilaamassani grillissä tuli olla myyntipuheen mukaan sytytysgeelit mukana, mutta niitä ei ole useiden tiedustelujen (ja viikkojen) jälkeenkään tullut.

  Melkoista amatööripuuhastelua! Myydään sinänsä laadukkaita tuotteita, mutta tuotteiden toimitusvarmuus ja asiakaspalvelu ovat lapsenkengissään. Rahat kelpaavat, mutta siihen se asiakaspalvelu sitten jääkin. Jatkossa jokin toinen nettikauppa.

Oma Grillikauppa.com kokemukseni

* Pakollinen kenttä. Palautteen lähettäjän tulee varmentaa kirjoituksensa sähköpostiin lähetettävällä linkillä.