Fixusnet.fi kokemuksia

Auton varaosat verkkokaupasta
Fixusnet.fi kokemuksia

Fixusnet.fi on Fixus-ketjun verkkokauppa, joka myy Koivunen Oy:n maahantuomia autovaraosia, autojen lisävarusteita, työkaluja, kemikaaleja ja muita kodin tai moottorialojen yleistarvikkeita.

Fixus-ketjuun kuuluu satoja varaosaliikkeitä ja autokorjaamoita, joista suurin osa on yksityisiä yrittäjiä, mutta osa on myös Koivunen Oy:n omia.

Fixusnet.fi:ssä auton osia voi hakea rekisterinumeron syöttämällä. Varaosia on useampaa eri laatuluokkaa auton alkuperäisosista tarvikeosiin. Useimmiten hinta jo kertoo onko kyse laatuosasta vai edullisemmasta korvikkeesta.

Koivunen Oy on tunnettu pääasiassa laadukkaista korjaamokäyttöön suunnatuista tuotteistaan ja niiden ostaminen on melko riskitöntä. Lisävarustepuolella laatu on enemmän vaihtelevaa aina kiinalaisesta halpatuotteesta parhaimpiin laatumerkkeihin.

Fixusnet.fi:ssä asiakas voi itse valita myyjäliikkeen, jonka kautta tuotteet ostaa. Jokainen myyjäliike voi hinnoitella tuotteensa haluamallaan tavalla ja hinnoissa on suuriakin eroja liikkeiden välillä. Voit vaihdella liikettä sivun yläosasta ja verrata hintoja. Ohjaamme linkissämme käyttämään salolaista Virtasenkauppa.fi:tä, jonka olemme todenneet kilpailukykyiseksi.www.fixusnet.fi
Siirry kauppaan4 kokemusta

 1. 31.12.2018 - Esa66

  Hyvät osat ja Salolainen myyjä oli laittanut vielä lakupatukan pakettiin. Erinomaista toimintaa!

 2. 3.10.2017 - L2

  Hyvä laatu ja nopea toimitus.

 3. 3.5.2017 - Fixu

  Hyviä osia. Välillä haen Motonetista, mutta täällä laatu on parempi. Autoasi myös hyvä.

 4. 22.3.2017 - Jaatu

  Toimi nopeasti. Vertailin hintoja muutaman firman kanssa ja satkun osassa ero saattoi olla yli 20e halvimman ja kalliimman välillä. Tilasin lopulta tällä mikä täältä valikoitui ja toimitus oli nopea!

Oma Fixusnet.fi kokemukseni

* Pakollinen kenttä. Palautteen lähettäjän tulee varmentaa kirjoituksensa sähköpostiin lähetettävällä linkillä.