EuroRC.com kokemuksia

RC-autoihin erikoistunut verkkokauppa
EuroRC.com kokemuksia

EuroRC verkkokauppa myy radio-ohjattavia autoja, helikoptereita sekä multikoptereita. Myynnissä olevat tuotteet ovat korkealaatuisia harrastevälineitä, eivät leluja. EuroRC:llä on oma maahantuonti ja tämän vuoksi loistava hinta-/laatusuhde. Tuotteita myydään Suomen lisäksi myös muualle Eurooppaan.

Suomalaisen EuroRC:n varasto sijaitsee Tervakoskella. Osa tuotteista sopii hyvin myös lahjaksi. Verkkokaupan pääkohderyhmä on 20 - 60 -vuotiaat miehet.

Edustetut merkit ovat muun muassa: Traxxas, SkyRC, ProLine, Sanwa, Yokomon, Hobbywingin, Team C, PRS, Team Losi, Spektrum, Louise, Zeppin, HobbyPro, Nanda Racing, TQ Racing, RPM, Mon-tech, JQ, Procircuit, Walkera, Gens Ace, Elan ja Orion.www.eurorc.com
Siirry kauppaan1 kokemus

 1. 7.3.2016 - Erkki von Berzerkkinen

  EuroRC -verkkokauppa - välttäkää tätä!

  Jos vaan pystytte ostamaan RC-kilkkeenne toisaalta, niin säästäkää hermojanne ja ÄLKÄÄ ostako fi.eurorc.com -puljusta yhtään mitään.

  Heidän asiakaspalvelu toimii nopeasti, ts. vastaavat per heti mutta ongelma on että kuninkaallisen postin hukattua paketin EuroRC.com:sta tulee pelkkiä hataria selityksiä, että kun HE alkavat etsimään kadonnutta pakettia niin SITTEN se kyllä löytyy. No eipä ole löytynyt.

  Pirteä asiakaspalvelukin loppui kuin seinään kun pyysin maksun palautusta tavaroista joiden toimittamisen sijaan olen saanut pelkkiä selityksiä.

  Tiivistelmänä: välttäkää EuroRC.com -verkkokauppaa!!

  Briefly in English: Stay away from eurorc.com -webshop - they are not worth your money!

Oma EuroRC.com kokemukseni

* Pakollinen kenttä. Palautteen lähettäjän tulee varmentaa kirjoituksensa sähköpostiin lähetettävällä linkillä.