DocHorse.com kokemuksia

Hevosurheilutarvikkeet verkosta
DocHorse.com kokemuksia

DocHorse.com on nimensämukaisesti hevosurheiluun erikoistunut hollantilainen verkkokauppa. DocHorse toimii yhdessä ammattiratsastajien ja eläinlääkäreiden kanssa taatakseen kuluttajalle parhaat mahdolliset tuotteet. Euroopan nopeiten kasvavan hevosurheilutuotevalikoiman omaavana DocHorse.comilta löytyy niin lisäravinteet, hoitotuotteet, kilpailuvarusteet, loimet ja huput, kuin lääkekaapin tarpeetkin.

Tuotteissa on muistettu myös eritasoisia ratsastajia, sillä esimerkiksi vaatteita löytyy peruskäytöstä kilpailuvaatteisiin asti. Ratsastajille löytyy myös muunmuassa chapseja, ratsastussaappaita niin kilpailuihin, kesään kuin talveenkin, kypäriä, ratsastushanskoja sekä selkäpanssari.

Maksuvaihtoehtoina toimii PayPal, yleisimmät luottokortit, sekä iDeal. Tuotteiden kuljetuksesta huolehtii DHL ja näin ollen saat tuotteet helposti esimerkiksi kotiisi, työpaikallesi tai vaikkapa tallillesi.

DocHorse.com -verkkokauppa tarjoaa ratsastajille ja hevosen omistajille laadukkaita tuotemerkkejä. Edustetuista brändeistä löytyy esimerkiksi Cavalor -hoitotuotteet ja lisäravinteet, Absorbine -pesu- ja hoitotuotteet, Effol -hoitotuotteet, GPA -vaatteet, Schwenkel -ratsastuskäsineet, Kep Italia -ratsastuskypärät ja Charles Owen -ratsastuskypärät.www.dochorse.com
Siirry kauppaanEi vielä kokemuksia. Kirjoita ensimmäinen :)

Oma DocHorse.com kokemukseni

* Pakollinen kenttä. Palautteen lähettäjän tulee varmentaa kirjoituksensa sähköpostiin lähetettävällä linkillä.