Direct123.fi kokemuksia

Kodinkoneiden tukkuliike verkossa
Direct123.fi kokemuksia

Direct123.fi on kodinkoneiden verkkokauppa. Täältä löydät kilpailukykyisin hinnoin kaiken, mitä kotisi elektroniikalta voit toivoa! Baltian suurimpana kodinkoneiden tukkuliikkeenä Direct123:n varastosta löytyy yli 10 000 tuotenimikettä. Vaikkapa imureiden, pesukoneiden, espressokeitinten, jääkaappien ja liesituulettimien vertailu ja ostaminen on Direct123:n sivuilla helppoa!

Laaja tuotetarjonta kattaa kaiken kameroista pelikonsoleihin, pienistä keittiölaitteista suuriin kodinkoneisiin ja näiden lisätarvikkeisiin. Tuotteita löytyy edullisemmista, laadukkaista perusyksilöistä aina eksklusiivisiin, kovatkin vaatimukset täyttäviin tuotteisiin. Esimerkiksi televisiovalikoimasta löytyy niin LCD-televisiot, plasmatelevisiot, LED-televisiot kuin 3D-televisiotkin kaikkine lisukkeineen. Samasta tuoteryhmästä löytyvät tietenkin Blu-Ray-soittimet, DVD-playerit, kotiteatterit ja tarvikkeet, kuten yleiskaukosäätimet. Jokaiselle katsojalle löytyy varmasti jotain!

Direct123 tarjoaa myös joustavat mahdollisuudet maksamiseen. Maksun voit suorittaa verkkopankkisi kautta heti ostosta tehdessä, voit maksaa yleisimmillä luottokorteilla, joustavalla osamaksulla tai tuotteen tullessa kotiovellesi. Asiakaspalvelu auttaa näissä ja muissa kodinkonekauppaa koskevissa asioissa puhelimitse ja sähköpostilla.

Kattavasta tuotemerkkilistasta mainittakoon esimerkiksi Nivona, DeLonghi, AEG, Whirlpool, Samsung, Zanussi, Beko, Bosch, Candy, Hoover, LG, Kenwood, Beurer, Garmin, TomTom, Philips, Stollar, TCL, Thomson, Cata, Gorenje ja Hansa.www.direct123.fi
Siirry kauppaanEi vielä kokemuksia. Kirjoita ensimmäinen :)

Oma Direct123.fi kokemukseni

* Pakollinen kenttä. Palautteen lähettäjän tulee varmentaa kirjoituksensa sähköpostiin lähetettävällä linkillä.