Cosmetique.fi kokemuksia

Arjen hemmotteluun kosmetiikkatuotteet verkosta
Cosmetique.fi kokemuksia

Suomalainen, Pietarsaaresta käsin toimiva Cosmetique.fi on kauneudenhoitotuotteisiin erikoistunut verkkokauppa. Laadukkaista tuotteista koostuva valikoima on tarkoin valittu alan ammattilaisten toimesta. Cosmetiquen ammattilaistiimi koostuu kosmetologeista, lääkinnällisestä jalkahoitajasta, lääkäristä ja hierojasta. Loistava asiakaspalvelu on täten myös taattu, kävitpä sitten paikan päällä tai laitoitpa asiakaspalveluun viestiä netissä.

Cosmetique.fi tarjoaa tuotteet ihonhoitoon, hiustenhoitoon, meikkaamiseen, sekä erikseen vielä tuotteet miehille. Kesää kohden mennessä kannattaa katsoa myös aurinkotuotteet, joista löytyy huippumerkit Clarins ja Dermalogica, sekä suojakertoimia UVA- ja UVB-säteilyä vastaan aina 50+ asti.

Meikkimerkeistä on edustettuna esimerkiksi bareMinerals, maailmallakin paljon tunnustusta saanut mineraalimeikkisarja. Meikkituotteita löytyy myös esimerkiksi seuraavilta merkeiltä; IsaDora, Clarins, Lily Lolo ja Nuxe.

Cosmetique.fi -sivustolta löytyy myös 'Award voittajat' -valikko, josta löydät isossa maailmassa palkittuja tuotteita kuluttajaystävälliseen hintaan!www.cosmetique.fi
Siirry kauppaanEi vielä kokemuksia. Kirjoita ensimmäinen :)

Oma Cosmetique.fi kokemukseni

* Pakollinen kenttä. Palautteen lähettäjän tulee varmentaa kirjoituksensa sähköpostiin lähetettävällä linkillä.