Adprint.fi kokemuksia

Käyntikortit ja muut painotuotteet verkosta
Adprint.fi kokemuksia

Adprint.fi on suomalaisen painotalon verkkokauppa. Valikoimaan kuuluvat erilaiset käyntikortit, käyntikorttikotelot, kirjekuoret ja flyerit. Verkkokaupan kautta voi myös jättää tilauksen logon tai käyntikorttien ulkoasun suunnittelusta. Adprintin kautta saat laadukkaat käyntikortit ja muut tarvitsemasi painotuotteet helposti netistä!

Käyntikortit voit tilata joko valmiiksi suunniteltuina tai voit itse suunnitella käyntikorttisi helppokäyttöisellä suunnitteluohjelmalla. Asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa esimerkiksi aineistojen tiedostomuotojen kanssa.

Adprint.fi toimittaa painotuotteet 2-8 päivän kuluessa, riippuen valitusta toimitustavasta. Verkkokaupan maksutavoista taas löytyy luonnollisesti verkkopankkimaksamisen mahdollisuus, PayPal, luottokortit ja lasku.www.adprint.fi
Siirry kauppaan1 kokemus

  1. 3.12.2018 - Harri

    Jos haluat laadukkaita käyntikortteja hyvällä pahvilla ja painojäljellä niin jatka etsintää muualta. Maksoimme premium pahvista jotta käyntikortit olisivat jämäköitä ja laadukkaan olosia. Saimme laatua joka vastaa lähinnä wc-paperia verrattuna esim vistaprintin normaaliin mattapahviin jota olemme aiemmin käyttäneet. Kaiken lisäksi hinta on kaikkea muuta kuin kilpailukykyinen. Reklamointi on aktiivinen vastaamaan mutta nyt pitäisi lähetellä kortteja takaisin heille ja samaan aikaan Slushin vuoksi ne on kohta jo jaettu.

Oma Adprint.fi kokemukseni

* Pakollinen kenttä. Palautteen lähettäjän tulee varmentaa kirjoituksensa sähköpostiin lähetettävällä linkillä.